Muur & Plafond bekleding

Maak kennis met prachtige oplossingen voor wanden en plafonds.

Naadloos behangpapier met print

Met Airtex® Fotobehang bekleden we naadloos elke wand tot de eyecatcher van een ruimte of woning. Het behang kan voorzien worden met een persoonlijke foto of sjabloon om zo het interieur perfect aan te vullen.

Naadloos Textiel Behang met print

WalltexPro® foto textielbehang kan een ruimte prachtig aankleden. Het is een geurloze, PVC-vrije, matte, waterafstotende en kras- en stootvaste textielbehang met ongekende mogelijkheden.

MultiTexPro

MultiTexPro® is een unieke wandbekleding met fantastische kenmerken. Het kan uiteraard ook naadloos en voorzien worden van een persoonlijke print, maar is daarnaast ook egaliserend, isolerend én geluiddempend! 

Organoid Natural Surfaces

Authentieke handgemaakte materialen met zelfklevende achterkant – Avery Dennison® Organoid Natural Surfaces bieden eindeloze unieke, op de natuur geïnspireerde interieurontwerpmogelijkheden. 

Cover Styl'

Creëer, renoveer of transformeer uw muren en meubels met Cover Styl’.
Dankzij deze zelfklevende folie kunnen heel wat oppervlakken zoals hout, aluminium of pvc bekleed worden.
Met onze bekledingsoplossingen kunt u renoveren op maat in alle ruimtes van uw woning of handelszaak, zonder luchtbellen ondanks de verfijndheid van onze bekledingen

Textielframe met doek

Eindeloos van look veranderen is mogelijk met textielframes. Kan volledig gepersonaliseerd worden met een eigen print of sjabloon. In elke afmeting beschikbaar en gemakkelijk en snel geplaatst.

Uitgesneden folie naar wens

Laat eender welke folie uitsnijden in de vorm die je wenst om je wanden dat ietsje meer te geven. Denk aan spreuken, logo of dergelijke die in een kleur naar wens op de muur geplaatst kan worden.

Zon & Warmtewerend

Muur & Plafond bekleding​

Meubel bekleding​

Privacy

Safety & Protection

Raam Decoratie