Wij zijn gesloten van 10 tot en met 17 april 2024.

Design Smart Visuals

Ontdek de enorme collectie van verschillende gradaties van ondoorzichtigheid, motieven en patronen.

Gradatie

De decoratieve kleeffolies van het gamma Gedegradeerd bekleden al uw ramen, etalageruiten of glazen scheidingswanden aan. Deze degressieve gematteerde folies maken het mogelijk om de andere zijde te maskeren en uw privacy te bewaren terwijl het licht toch doorgelaten wordt.

Deze privacyfolies beantwoorden aan de behoefte aan vertrouwelijkheid in professionele lokalen zoals kantoorafscheidingen, etalages, wachtkamers, hallen… Maar ook aan de behoefte aan privacy in privé-woningen: douchewanden, balkons, erkers, ramen…

Floris
Mystic
Futura
Perla
Pixel
Scale

Lijnen

De raamfolies uit het Lijnen gamma geven uw ramen een decoratieve toets en beschermen ze tegen nieuwsgierige blikken. Deze raamfolies, wit of gematteerd, hebben horizontale of verticale lijnen om uw glasoppervlakken te personaliseren en tegelijkertijd een sterke lichtinval in uw interieur toe te laten.

Deze privacyfolies beantwoorden aan de behoefte aan vertrouwelijkheid in professionele lokalen zoals kantoorafscheidingen, winkeletalages, wachtkamers, hallen… Maar ook aan de behoefte aan privacy in privéwoningen: douchewanden, balkons, erkers, ramen…

Boreal
Europe
Linea 10
Linea 18
Lineal
Sirius
Strada
Stratos
Structur
Swing

Abstract

Met de decoratieve raamfolies uit het Abstract assortiment kunt u uw glasoppervlakken decoreren en uzelf beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Met onze ruime keuze aan motieven, wit of gematteerd, kunt u de decoratie van uw interieur doortrekken tot aan uw ramen om een omgeving te creëren die bij u past.  

Deze privacyfolies beantwoorden aan de behoefte aan vertrouwelijkheid in professionele lokalen zoals kantoorafscheidingen, etalages, wachtkamers, hallen… Maar ook aan de behoefte aan privacy in privéwoningen: douchewanden, balkons, erkers, ramen…

Aquatica
Acsent
Brain
Classic
Decorum
Elektro
Floral
Jungle
Kaleidoscope
Liana
Ripple
Spring Wood

Geometrisch

Door gebruik te maken van de Geometrische reeks privacyfolies voor beglazing, kunt u uw ramen en andere glasoppervlakken decoreren. Interieur Folies biedt u een verscheidenheid aan matte patronen die u toelaten uw interieur verder te decoreren tot aan uw ramen om een ruimte naar uw beeld te creëren.

Deze privacyfolies beantwoorden aan de behoefte aan vertrouwelijkheid in professionele lokalen zoals kantoorafscheidingen, winkeletalages, wachtkamers, hallen… Maar ook aan de behoefte aan privacy in privéwoningen: douchewanden, balkons, erkers, ramen…

Atoma
Hive
Circuit
Vitra

Blackout

Verduisterende raamfolies verduisteren het zicht aan weerszijden van uw glasoppervlak volledig en isoleren u volledig van licht, zodat u zich in volledige duisternis kunt bevinden. Deze verduisterende folies, in zwarte of witte uitvoering, zijn ideaal voor het verbergen van voorraden, magazijnen en projectieruimten…

Opaque Black
Opaque White

Opaal

De opalescente discretie-folies geven uw ramen een mat uitzicht en maken het mogelijk om een kantoor, een woonkamer, een opslagruimte, een laboratorium… in elke openbare of privé-ruimte geheel of gedeeltelijk te verbergen. Deze ondoorzichtige folie beschermt tegen inkijk maar laat het licht door en vermindert aanzienlijk de verblinding terwijl schaduwen doorgelaten wordt.

Mat White
Mat Frost
Mat Acid-X
Mat Acid Grey

Mat

In een wereld waarin we niet om visuele communicatie heen kunnen, vormen grote etalages een essentieel marketingkanaal voor adverteerders.

Het onderscheidende kenmerk van onze kleurenfolies op basis van polyester is dat onbeperkte zichtbaarheid en doorzichtigheid zijn gegarandeerd. De folies zijn verkrijgbaar in een groot aantal originele kleuren. Het is een betaalbare manier om aantrekkelijke ruimten met een moderne uitstraling te creëren. Zowel de binnenzijde als de buitenzijde van een gebouw krijgt met de folie een stijlvol kleureffect. De gekleurde en tegelijkertijd doorzichtige glasfolies zijn voorzien van een hoogelastische acrylaatlijm en zijn behandeld met een speciale krasbestendige coating, waardoor de folie gemakkelijk kan worden onderhouden en langdurig zijn glans behoudt.

Mat Blauw
Mat Bronze
Mat Groen
Mat Grijs
Mat Metal
Mat Geel
Mat Roze

Transparante kleuren

De transparante kleurenfolies zijn ontworpen voor installatie binnenshuis en zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Ze zijn gemaakt op basis van polyester en worden gekenmerkt door hun transparantie. Aangebracht op een glazen oppervlak creëren ze een aangename sfeer en personaliseren ze de ruimte.

Blue Azure
Blue Ocean
Chocolate
Lime
Mint
Orange
Pink
Plum
Purple
Raspberry
Red
Turquoise
Yellow
Aurora Summer
Aurora Winter

Bestanden