Wij zijn gesloten van 10 tot en met 17 april 2024.

Raam Decoratie

Maak kennis met al onze folies die gebruikt kunnen worden als raam decoratie.

Squid

Squid is een zeer stijlvolle textiel folie die op elk type en vorm van raam kan aangebracht worden. Dit textiel is zowel vocht- als hittebestendig en is uitermate geschikt voor maatwerk of speciale toepassingen.

De transparante stof maakt het overdag mogelijk om naar buiten te kijken, maar die de inkijk naar binnen sterk belemmert. Zo geniet je dus van je privacy én van je uitzicht.

Daarnaast houdt Squid een groot deel van de zonnewarmte buiten en is zo ideaal als zonwerende oplossing. 

Design Smart Visuals

Beglazingen op maat van de gewenste zichtbaarheid

Ontdek tientallen gekleurde of matte bedekkingspatronen die passen bij de beglazing van bedrijven en winkels. Deze patronen zijn geïnspireerd op de stad, de natuur, de geometrie of de hemel.

U hebt de keuze uit opaalachtige, matte, witte, grijze, zwarte, verduisterende en gekleurde folies. De Aurora-folie biedt met zijn dichroïsche technologie dan weer ontastbare lichtspelingen. Originaliteit verzekerd!

Cryztal Smart Film

Met Cryztal Smart Film schakel je van transparant naar ondoorzichtig en weer terug doormiddel van een afstandsbediening, domotica, een app op je telefoon of via mondeling via Google Home, Alexa en andere systemen.

Deze folie kan worden toegepast op bestaande ramen in kantoorruimtes, woningen en zelfs etalages.

Een veilige, strakke en voordelige oplossing voor wie zelf wil bepalen wanneer er privacy nodig is.
Daarnaast past Cryztal Folie in elk interieur en zorgt voor een duurzame oplossing. 

Zandstraal folie

Zandstraal folies worden meer en meer gebruikt om uw huis, bedrijf, kantoor of winkel een unieke uitstraling te geven.

Hierin kan een slogan, openingsuren en bedrijfslogo worden verwerkt, alsook met gepersonaliseerde designs.

De zandstraal folie kan worden aangebracht op o.a. ramen, glazen van deuren, douchewanden en spiegels. De folie zorgt ervoor dat het zonlicht wordt doorgelaten en creëert tegelijkertijd meer privacy.

Zon & Warmtewerende folie

Een transparante raamfolie die beschikbaar is in verschillende tinten met verschillende functies.

Deze kunnen 50% tot zelf 80% van de warmte buiten houden. Dit komt door de speciale UV-absorberende eigenschappen, die warmt voor een groot deel tegenhoudt. Hierdoor dient deze zonwerende raamfolie ook nog eens als isolatiefolie.

Van onze zonwerende folie heeft u niet alleen in de lente en de zomer profijt. Door de reflecterende en isolerende eigenschappen van de folie houdt u in de winter de warmte namelijk binnen. Deze folie kan uw isolatiewaarde tot wel 45% verbeteren. Hiermee bespaart u een hoop op uw energierekening en het is natuurlijk een stuk beter voor het milieu. 

Raam Belettering

Een logo, contact gegevens of andere informatie zichtbaar maken voor de buitenwereld kan met uitgesneden folie in alle mogelijke kleuren of prints. Dankzij onze raamstickers passeert niemand zonder dat ze jouw bedrijf hebben gezien.

One-Way-Vision

Met deze folie kun je van binnen naar buiten kijken maar niet andersom. Het daglicht komt uiteraard wel binnen. Beschikbaar met een eigen print aan de voorzijde. Voor het juiste resultaat moet het licht aan de zichtzijde helderder zijn dan aan de plakzijde, de doorkijk zijde.

Whiteboard Magneet Folie

Deze folie gelamineerd op een ijzerhoudende film transformeert uw gladde of beglaazde oppervlakken in een uitwisbaar whiteboard met de mogelijkheid om elk document te plaatsen met behulp van magneten.

Zon & Warmtewerend

Muur & Plafond bekleding​

Meubel bekleding​

Privacy

Safety & Protection

Raam Decoratie