Wij zijn gesloten van 10 tot en met 17 april 2024.

Zon & Warmtewerende folies

Maak kennis met al onze folies die gebruikt kunnen worden om de koelte in huis te bewaren.

Squid

Squid is een zeer stijlvolle textiel folie die op elk type en vorm van raam kan aangebracht worden. Dit textiel is zowel vocht- als hittebestendig en is uitermate geschikt voor maatwerk of speciale toepassingen.

De transparante stof maakt het overdag mogelijk om naar buiten te kijken, maar die de inkijk naar binnen sterk belemmert. Zo geniet je dus van je privacy én van je uitzicht.

Daarnaast houdt Squid een groot deel van de zonnewarmte buiten en is zo ideaal als zonwerende oplossing. 

Zon & Warmtewerende folie

Een transparante raamfolie die beschikbaar is in verschillende tinten met verschillende functies.

Deze kunnen 50% tot zelf 80% van de warmte buiten houden. Dit komt door de speciale UV-absorberende eigenschappen, die warmt voor een groot deel tegenhoudt. Hierdoor dient deze zonwerende raamfolie ook nog eens als isolatiefolie.

Van onze zonwerende folie heeft u niet alleen in de lente en de zomer profijt. Door de reflecterende en isolerende eigenschappen van de folie houdt u in de winter de warmte namelijk binnen. Deze folie kan uw isolatiewaarde tot wel 45% verbeteren. Hiermee bespaart u een hoop op uw energierekening en het is natuurlijk een stuk beter voor het milieu. 

One-Way-Vision

Met deze folie kun je van binnen naar buiten kijken maar niet andersom. Het daglicht komt uiteraard wel binnen. Beschikbaar met een eigen print aan de voorzijde. Voor het juiste resultaat moet het licht aan de zichtzijde helderder zijn dan aan de plakzijde, de doorkijk zijde.

Zon & Warmtewerend

Muur & Plafond bekleding​

Meubel bekleding​

Privacy

Safety & Protection

Raam Decoratie