Wij zijn gesloten van 10 tot en met 17 april 2024.

Hoe gaan we te werk?

Check: Haalbaarheid & Schatting
Vooraleer we je kunnen helpen, bekijken we eerst of het technisch haalbaar is om je te helpen. Op basis van enkele foto's en/of afmetingen kunnen we dit nagaan. Aan de hand van foto's kunnen we ook al een schatting maken van de mogelijke opties.
Opmeting
Wanneer de schatting in het budget past komen we vrijblijvend langs voor een opmeting. Zo kunnen we de juiste hoeveelheid folie bepalen, brengen we stalen mee en bespreken we de mogelijkheden.
Persoonlijke Offerte
Na een opmeting kunnen we de correcte hoeveelheden berekenen en een offerte opmaken. Ook bepalen we een vaste prijs voor de plaatsing, aangezien we niet in regie werken.
Voorschot & Productie
Bij goedkeuring van de offerte, vragen we een voorschot van 30%. Zodra we dit ontvangen hebben, zetten we alles in productie.
Planning
Wanneer we het voorschot hebben ontvangen zal een collega van de planning je contacteren om samen een datum te vinden voor de uitvoering.
Plaatsing
Op de afgesproken dag komen we langs om de voorziene werken uit te voeren. We geven nadien ook graag een woordje uitleg over de producten indien nodig.
Afrekenen & Facturatie
Na de installatie kan je bij onze collega ter plaatse via een terminal afrekenen.